Cançons i jocs

Les vacances de Pasqua sempre han portat implícites la pràctica de jocs populars i tradicionals i les cançons de Pasqua. Volar la milotxa, jugar a birles, saltar la corda, menjar la mona mentre cantem una cançó de Pasqua…. En la situació en la que ens trobem hem pensat que, amb una mica d’imaginació i creativitat, encara podem donar una oportunitat a aquests tradicions. En aquest apartat podeu trobar jocs i cançons per passar aquestes festes de forma divertida en família. Mestres de Música i Anglés.

Musiquetes Pasqüeres

Gaudeix una estona cantant i ballant en família amb aquestes musiquetes pasqüeres i de primavera.

Música para Pascua

Pasa un rato en familia, cantando, bailando y disfrutando.

Les vacances de Pasqua sempre han portat implícites la pràctica de jocs populars i tradicionals. Volar la milotxa, jugar a birles, saltar la corda... En la situació en la que ens trobem hem pensat que, amb una mica d’imaginació i creativitat, encara podem donar una oportunitat a aquests jocs i no perdre la tradició.

En aquest document de jocs tradicionals hem recollit 5 jocs que pensem que es poden practicar a casa sense problema i que ens ajudaran a passar moments de diversió en família. A cada joc podeu visualitzar un vídeo de presentació i un altre vídeo que us mostra idees per elaborar els materials necessaris. Diversió garantida!!! Mestres d'Educació Física.