FESTIUS LOCALS / FESTIVOS LOCALES:

  • 31 octubre 2022

  • 16 y 17 març/marzo 2023

Gala final de #SteamCity de @up_steam3

16/06/2022. En aquesta tercera edició han participat 2482 alumnes, 118 centres educatius de la CV i 304 equips. El CEIP Federico García Lorca va presentar 2 projectes en la categoria #Dreamers de l'etapa de primària. Els dos equips de 5è primària van presentar el projecte Robot Jordan i el projecte WebSor, que va quedar finalment campió d'aquesta edició.

Up!Steam és una iniciativa del @CSocialUPV per a fomentar les carreres #STEAM entre els xiquets i xiquetes de la Comunitat Valenciana.

SELFIE- 2021-2022- 3a sessió. Tecnologies digitals per a la docència i l'aprenentatge. European Commission - SELFIE team

El Fons Social Europeu és el principal instrument de la Unió Europea per al desenrotllament dels recursos humans i la millora del funcionament del mercat de treball en la Unió.

El periòdic El Confidencial va publicar l'article el 28/02/2022, amb les dades que el cercador de col·legis «Micole» ha publicat dels centres públics amb millors valoracions de tot el territori espanyol. Ací pots llegir-los:

🗞 https://www.elconfidencial.com/alma-corazon-vida/educacion/2022-02-24/colegios-publicos-espana-2022-rankin-micole_3380541/

📊 https://www.micole.net/mejores-colegios-publicos-de-espana

Publicado en Atresmedia: 18.10.2021

La bona notícia del fi de la màscara obligatòria en l'hora del pati va ser donada des del pati del nostre col·legi a través de @A3NoticiasNotícia

L’absentisme escolar es manifesta de diferents formes: retards, faltes a primeres o últimes hores, absències continuades sense justificar correctament…

No detectar i prendre decisions ràpidament, pot repercutir negativament en el ritme d’aprenentatge; la desmotivació per retard escolar, és el primer símptoma d’abandonament.

L’absentisme presenta la seua major incidència en l’E.S.O. però és en la Primària on es pot fer un treball preventiu per a eradicar el problema des dels seus inicis.