Matrícula curs 2021-22

Formalitzar matrícula

📆 El període ordinari de matrícula va finalitzar el 16 de juliol. A partir d'aquesta data les matrícules han de fer-se directament en el centre educatiu, prèvia confirmació d'existència de vacant, sol·licitant cita prèvia aportant tota la documentació segons normativa.

✉️ Demana cita prèvia: Cita prèvia per a matrícula.

Banc de llibres

📚 SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN EL BANC DE LLIBRES 2021-2022

Instruccions / Instrucciones

Preguntes freqüents / Preguntas frecuentes

Sol·licitud de participació / Solicitud de participación

Beca Menjador

🥗 Recorda que pots sol·licitar la beca de menjador per al pròxim curs 2021-2022.

📆 Has de presentar la sol·licitud en el centre on estiga matriculat el teu fill o filla el pròxim curs abans que acabe el termini per a formalitzar la matrícula.

ℹ️ Consulta ací com fer-ho: https://ceice.gva.es/va/web/centros-docentes/comedor/transporte

Programa d’Orientació i Reforç per a l’Avanç i Suport en Educació, dins del Pla d’actuació per a la millora en l’àmbit del Fons Social Europeu (FSE), per a centres docents de titularitat pública de la Generalitat Valenciana.

El nostre col·legi participa en el programa “Compensem”, una sèrie d’activitats extraescolars i de suport educatiu dirigides a l’alumnat d’entre 3 i 18 anys, junt a les seues famílies. Aquest projecte té com a objectiu compensar els efectes negatius del confinament durant el passat curs escolar i compta amb el finançament de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Dia del llibre

La Fada dels Contes

Divendres 23 d'abril.

La Fada dels Contes passarà fugaçment per les classes per a comptar un micro relate amb el que inundarà l'espai amb la màgia de la paraula escrita.

Dilluns 26 i Dimarts 27 d'abril.

Estan programades animacions lectores per a celebrar el Dia del Llibre que es faran a l'aire lliure en el porxo del pati.

🗓 Calendari curs 2020-21

DATES D’INICI I FINALITZACIÓ DEL CURS:

AVALUACIONS

 • PRIMERA: 22/12/2020.

 • SEGONA: 31/03/2021.

 • TERCERA: 23/06/2010.

Educació Infantil i Primària:

 • Inici: 07 de setembre de 2020

 • Finalització: 23 de juny del 2021

VACANCES DE NADAL I PASQUA:

 • Nadal: del 23 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021, ambdós inclosos.

 • Pasqua: del 1 al 12 d’abril de 2021 ambdós inclosos.

DIES FESTIUS I NO LECTIUS:

OCTUBRE 2020:

 • 9: Dia de la Comunitat Valenciana.

 • 12: Festa Nacional d’Espanya.

DESEMBRE 2020:

 • 8: Immaculada Concepció.

GENER 2021:

 • 22: Sant Vicent Màrtir

MARÇ 2021:

 • 16, 17, 18 i 19: Falles/ Sant Josep

Menjador Escolar

Per a ALTES, BAIXES, CANVIS i CONSULTES relacionades amb el dia a dia del Menjador Escolar, tenim aquest correu electrònic:

📫 menjador@ceipfglvalencia.com

Intur Ambaixador KM0

El Comitè Tècnic de la Xarxa Espanyola de l'Alimentació Responsable KM0 ha concedit a Intur Restauració Col·lectiva el reconeixement de “Ambaixador KM0”. Enllaç a la notícia.

La Conselleria de Sanitat Universal i de Salut Pública ha preparat diversos documents que cerquen contribuir a incrementar la seguretat de l'alumnat, del professorat i del personal no docent en el moment de la volta a les aules. Recentment s'ha reunit, en sessió conjunta, la Conferència Sectorial d'Educació i el Consell Interterritorial de Salut, amb l'assistència de representants del Ministeri d'Educació i de sanitat i dels consellers i conselleres d'ensenyament i de sanitat de totes les comunitats autònomes. Posteriorment, es va convocar el Fòrum Educatiu Valencià, conformat per representants de tota la nostra comunitat educativa. En totes dues trobades, es van fixar les mesures que s'han d'adoptar per a fer de les nostres aules uns espais segurs per a totes les persones que les integren.

És dins del marc que comentem, i amb la intenció d'anar ajustant cada dia les actuacions a realitzar, que us fem arribar una actualització del Protocol de protecció i prevenció davant la transmissió i contagi del SARS-COV-2 per a centres educatius que impartisquen ensenyaments no universitaris en el curs 2020-2021.

L’absentisme escolar es manifesta de diferents formes: retards, faltes a primeres o últimes hores, absències continuades sense justificar correctament…

No detectar i prendre decisions ràpidament, pot repercutir negativament en el ritme d’aprenentatge; la desmotivació per retard escolar, és el primer símptoma d’abandonament.

L’absentisme presenta la seua major incidència en l’E.S.O. però és en la Primària on es pot fer un treball preventiu per a eradicar el problema des dels seus inicis.

Comunicat Curs 2019-20 Tercer Trimestre: en valencià / en castellano.

Vídeo ¡Resistiré!

Durant aquestes setmanes tot l'equip humà que formem el CEIP Federico García Lorca hem treballat per a donar el millor suport possible al nostre alumnat a nivell pedagògic, social i especialment emocional. A través d'aquest vídeo musical volem enviar-vos un missatge de suport, unió i afecte a totes les famílies i especialment al nostre alumnat.

Recursos didàctics en família #EstemAmbTu #AçòPassarà

Propostes per a aprendre les primeres paraules, identificar les seues pròpies emocions, fomentar la imaginació i la creativitat.

Editorial Flamboyant

Cada página de Amar es una invitación a conversar sobre el amor. Este libro ilustrado describe, con sencillez y primor, los cuarenta rasgos que dan belleza a la palabra amar. Edad: 6 a 99 años.

palabrasaladas.com

Estudiantes de la USAL crean un libro de experimentos para los días de cole a distancia.

Univ. Salamanca

Manual de yoga para niños. Es un libro didáctico, con ilustraciones modernas y coloridas que permiten a los niños realizar 18 posturas básicas del yoga tradicional.

Selección de cuentos de diferentes editoriales.

50 actividades sensoriales para entretenerse en casa.

ideosmedia.com

Recursos online para acercarse a la ciencia y disfrutarla en familia.

CSIC

ReDi és un repositori on el professorat pot trobar propostes de treball per a totes les etapes educatives.

Comunicat de l'Equip Directiu

MESURES EXTRAORDINÀRIES

Estimades famílies,

Quant a mesures extraordinàries per a la setmana vinent, les indicacions són continuar amb el calendari escolar previst: vacances. Pel que no és necessari posar tasques que no estigueren previstes. No obstant això, a l'alumnat d'Educació Primària que ha assistit avui al col·legi, se li ha lliurat els llibres de text i altres materials que tenien a l'aula.

Respecte a la suspensió de classes, sí que implementarem mesures extraordinàries que posarem en marxa el dilluns 23 de març.

Després de la sessió extraordinària de claustre d'avui, us comuniquem les MESURES EXTRAORDINÀRIES QUE IMPLEMENTAREM A PARTIR del DIA 23:

1.- Reunió d'equips docents de les etapes d'Educació Infantil i Primària, per a coordinar i programar tasques de les diferents àrees curriculars.

2.- Implementació d'aquestes tasques en la plataforma digital Google Classroom, perquè tot l'alumnat puga desenvolupar tasques des de casa, amb el suport del professorat.

Per a l'accés a aquesta plataforma, s'utilitzaran els comptes de correu electrònic donades a inici de curs. L'alumnat d'Educació Primària, des de segon a sisè, utilitza setmanalment aquesta plataforma en Aula TIC. A la resta de grups-classe se li habilitarà el recurs digital perquè puguen accedir amb facilitat, oferint suport i ajuda si es necessita.

En cas que existisca alumnat que no dispose d'accés al recurs de la plataforma digital, la direcció del centre es posa a la seua disposició per a tractar de forma personalitzada la seua situació. Aquesta necessitat s'ha de comunicar per correu electrònic a la següent adreça: 46018333@gva.es

3.- Les Necessitats Educatives Especials també seran ateses a través de la mateixa plataforma. De manera individualitzada l'alumnat rebrà resposta especialitzada des de l'equip docent especialista de Pedagogia Terapèutica i Audició i Llenguatge.

4.- S'establirà un calendari per a garantir un contacte periòdic amb alumnat, pares, mares i tutors legals de l'alumnat a través de la plataforma digital. I també per a l'atenció a les famílies que així ho sol·liciten de manera presencial mitjançant cita prèvia.

Al llarg d'aquests dies davant la incertesa i estat d'alarma, tot l'equip humà del CEIP Federico García Lorca, hem treballat amb gran intensitat per a garantir totes les accions que des de la Conselleria d'Educació i Sanitat ens han arribat per a protegir i garantir la salut de tot l'alumnat, davant la crisi del coranavirus COVID-19.

Esperem que la quotidianitat torne prompte a la vida familiar i escolar del nostre alumnat.

Equip directiu.

Informació COVID-19 / Información COVID-19